این کتاب مدل نسبتا جدیدی در زمینهی تفکر و حل مسئله را ارائه میکند که تفکر طراحی نام دارد. نویسندگان این کتاب میگویند برای حل مسئله و رسیدن به راهحل باید چهار پرسش اساسی را مطرح کرد. آنها هر کدام از این پرسشها را یک مرحله از فرایند تفکر طراحی در نظر میگیرند.
تفکر طراحی رویکردی نظاممند برای حل مسئله است. هدف از به کارگیری تفکر طراحی این است که بتوان با درک عمیق نیازهای واقعی مشتریان و شرایط کسبوکار، به راهحلهایی رسید که شانس موفقیت بیشتری دارند.
درواقع میتوان گفت تفکرطراحی کمک میکند نوآوریهای موفقتر و سودآورتری داشته باشید. مدیرانی که مانند طراحان فکر میکنند، خودشان را جای مشتریان قرار میدهند و سعی میکنند به جای تمرکز بر فروش، نیازها و احساسات آنها را بهتر درک کنند و در نتیجه برای رفع نیاز مشتریان محصولات و خدمات بهتر و کاربردی ارائه کنند.
کتاب «تفکر طراحی در کسبوکار» مدل نسبتا جدیدی در زمینهی تفکر و حل مسئله را ارائه میکند که تفکر طراحی نام دارد. نویسندگان این کتاب میگویند برای حل مسئله و رسیدن به راهحل باید چهار پرسش اساسی را مطرح کرد. آنها هر کدام از این پرسشها را یک مرحله از فرایند تفکر طراحی در نظر میگیرند. سپس در هر مرحله، ابزارهایی را به شما معرفی میکنند تا به کمکشان بتوانید به پاسخ این چهار پرسش برسید.
تمایز این کتاب با سایر کتابهای حوزهی تفکر طراحی در کسبوکار این است که به جای پرداختن به ریشهها و ویژگیهای این نوع تفکر، فرایند تفکر طراحی را در قالب مجموعهای از ابزارهای کاربردی ارائه میدهد.
مخاطبان اصلی این کتاب دو گروه در نظر گرفته شدهاند؛ یک گروه مدیران و افراد فعال در حوزهی کسبوکارند و گروه دیگر متخصصان طراحی را شامل میشوند.
این کتاب در "384" صفحه نگارش شده و توسط انتشارات "آریانا قلم" چاپ گردیده است.
نویسندگان:
جین لیدکا، تیم اگیلوی
مترجمین:
مرتضی خضریپور
0 نظر