مهارتهای ارتباطی و داستان سرایی به سبک رترو
رویداد رترو با موضوع داستان و روایت گری در توسعه فردی، دنیای طراحی و توسعه محصول، برگزار شد
"رترو" رویداد آموزش محور داستان سرایی و مهارتهای ارتباطی و آمادگی برای مصاحبههای شغلی و استخدامی را با موضوع ،"داستان خودت را بنویس" برگزار کرد؛ و در این رویداد که با حمایت شرکتهای مدیانا و فیدیبو در محل "پارک فناوری فردا" برگزار شد؛ اساتید، صاحبنظران و کارشناسان، دانشجویان و علاقمندان حوزههای کسب و کار، تبلیغات، تولید و منابع انسانی حضور داشتند. علیرضا پوریوسف از بنیانگذاران رترو در جریان برگزاری این رویداد گفت: رترو با هدف درک نیاز افراد جویای کار، که با وجود حضور در دورههای آموزشی و... در مصاحبههای ورودی به شرکتها ناموفق هستند ایجاد شد. به همین دلیل ما به سراغ تولید محتوا در این زمینهها رفتیم و حالا رترو حدود یک سال است که در زمینه مصاحبه و استخدام به مدیران محصول و دیزاینرها کمک می کند و برنامه دارد سایر موقعیتهای حوزه تکنولوژی را نیز پوشش دهد. بخشی از فعالیتهای رترو آموزش کارجویان بوده تا مهارتهای استاندارد را یاد بگیرند و بخشی دیگر از فعالیتها نیز معرفی نیروهای آموزش دیده و تایید شده به سازمانهایی ست که به دنبال نیروی کار متخصص هستند و میخواهند فرآیند جذب و استخدام را کوتاه کنند. اولین دوره آمادگی مصاحبه رترو با ۱۰۰ دانشجو برگزار شد و رترو آماده برگزاری دومین دوره خود است. در این دورهُ دانشجویان محتوای ویدیویی مناسب برای آمادگی مصاحبه را میبینند و در کنار آن میتوانند از حضور افراد باتجربه به عنوان منتور استفاده کنند و در نهایت توسط رترو به سازمانها پیشنهاد و معرفی شوند. رترو تاکنون حدود ۱۰ وبینار تخصصی در حوزهی مصاحبه برگزار کرده و بیش از ۵۰ مصاحبه آزمایشی با افراد جویای کار داشته که بخشی از این مصاحبهها در کانال رترو منتشر شده و همینطور بیش از ۲۰۰ مورد مصاحبه از مدیران محصول از طریق رترو ارزیابی و بررسی شده است. در این رویداد که با موضوع «داستان و روایتگری در توسعه فردی، دنیای طراحی و توسعه محصول» برگزار شد، قصد داشتیم تا افراد را با این مفهوم بیشتر آشنا کنیم و از ابعاد مختلفی به بررسی موضوع روایتگری در توسعه فردی و همینطور در فضای کار حرفه ای بپردازیم. امروزه یکی از مشکلات و دغدغههای ویژه جوانان برای اشتغال و شروع به فعالیت عدم آشنایی و تسلط برای شرکت در مصاحبههای شغلی و استخدامی است واز طرفی سازمانها وشرکتها نیز برای جذب نیروی مناسب که بتواند انتظارات آنان را جوابگو باشد با مشکل مواجه هستند، در این راستا رترو با هدف رفع این مشکلات و کمک به دو طرف ماجرا اقدام به برگزاری این رویداد کرده است. در واقع هدف اصلی ما آشنا ساختن مخاطبان هدف با مهارتهای ارتباطی درحوزه مصاحبههای شغلی واستخدامی وکمک به صاحبان کسب وکار برای انجام مصاحبههای موفق برای به کارگیری نیروی انسانی منطبق با نیازهای آنان است.
داستانسرایی با مهارتهای ارتباطی
در ادامه این رویداد زهره سادات هاشمی مدرس ارتباطات و توسعه فردی و مجری رادیو و تلویزیون، در رابطه با نقش و اهمیت مهارتهای ارتباطی در قصه گویی و داستانسرایی برای ارائه یک محصول یا برند گفت:موضوع را با این پرسش میتوان آغاز کرد که چگونه و از طریق چه مسیرهایی میتوانیم خلق داستان اثر گذار داشته باشیم. برای ساخت تیزرها و ارتباط با جامعه هدف و مخاطبان نیازمند داستانی هستیم که تاثیرگذاری بلند مدت داشته باشد و فقط با رگبار اطلاعات در مورد محصول یا خدمت نمیتوان مخاطب را درگیر کرد، بلکه زمانی موفق هستیم که احساس مخاطبان را درگیر موضوع کرده باشیم.
چگونه بمب خود را بغل کنیم؟
سعید سیسختی، مدیر ارشد محصول شرکت پیندو در این مراسم در خصوص تجارب یک مدیر محصول و ناموفقیتهای یک مدیر محصول صحبت کرد و اینکه یادگیری او در این سالها چه بوده و چگونه سعی کرده با پذیرفتن اشتباهات گذشته به قول خودش «بمب خود را بغل کند" مهمترین بخش صحبتهای او آنجایی بود که گفت من یک بمب بزرگ بغل کردم که «خودت رو به هیچ کس اثبات نکن، نه بغل دستیت، نه مدیرت نه دوستت و نه هیچ کس دیگه..» و در ادامه گفت اگر ارزش درستی رو انتخاب نکنی اشتباهی بیارزش میشی.
چگونه نقاط طلایی بسازیم؟
فرزان بالکانی، مدیر ارشد طراحی و تحقیق تجربه کاربری علیبابا، درباره چرخه کامل روایت در محصول صحبت کرد و از تجربه ای گفت که توانست بین تیم محصول و کاربران نقاط طلایی بسازد و منجر به تغییرات مثبت عمدهای شود.
منبع:
https://kasbokarnews.ir
0 نظر